Pages

Friday, January 6, 2012

Telatah subuh Hari

Hari nih Amani bangun pukul 5pg. Selalu pukul 6 atau 6.30pg  paling awal.
tak tau kenapa aku selesai jer mandi tgk dia dah tegak kat katil. sambil  senyum!.
bila dah bangun memang bising ler mulut diakan.

terus aku bawak turun ke bilik amani sendiri. kat situ segala mcm mainan ada. senang sikit aku nak iron baju n prepared breakfast.

rupanya si papa pun bangun awal jugak sebab mata tiba-tiba celik pukul 5 jugak.
Papa Amani : "HELLO"
Confuse antara hanphone dgn vick ker amani!
"allahu akbar"
papa Amani : Amani mcm mana 'solat'..mcm mana 'hello'?
terus lah amani buat dedua..kesian kena bulikan.
bila aku nak pergi kerja mulalan muke amani senget. 
lepas tuh bikin drama air mata....haaaisss....


esok mama cuti kite g jalan-jalan yer sayang.

15 comments:

  1. Alahai, rindu nak tengok gambar si comel ni.

    Take care ya Amani.

    ReplyDelete
  2. comeynye cadar katel dia, haha
    *ok lari topik kot? :p

    ReplyDelete
  3. ok gak yerk kita pun leh bangun awal prepare macam2kan...

    ReplyDelete
  4. bijaknya amani.. pagi2 dpt buli anak mmg seronok kan.. comel aje aksi dia..

    ReplyDelete
  5. baju amani sama ngn baju dhiya =)

    ReplyDelete
  6. alahai amani... paginye bgun.. bgun terus senyum plak tuh... aunty gelak je tgk amani confuse antara vicks ngn handphone.. hehehe... so cute..

    ReplyDelete
  7. amani,nape kmu comel sgt ni......hehe

    ReplyDelete
  8. ala..comeynye...tepon sape tu amani....bukan main beso lg tepon...

    ReplyDelete
  9. sama nama dengan anak buah saya, AMANI juga.

    ReplyDelete
  10. alaa..cute nye amani..elin singgah blog kawan mas..bribbons..dia jual banyak headband chumel2..mas tak de bby girl..hehehe..

    ReplyDelete