Pages

Monday, January 9, 2012

Jonker Walk

Salam mommy sekalian.
hari nih mcm mana start keje? ada liat ker?
pagi tadi ada terasa nak amik mc ker.. ;p

elin hari nih cuti. mcm2 hal nak pi setlekan.
antaranya nak pi tempah baju kerja, melawat kawan dpt baby baru, pi update ASB, bawa Amani g klinik sedut KAHAK!, dan lain-lain.

Semalam kiteorg habiskan masa bersama-sama,
g Jonker Walk.


Banyak gamba lagi tapi x jadi..sebab kepala org menganggu.

ok korang, selamat bekerja yer korang.
harap hari nih lebih ceria dari hari-hari sebelumnya..


26 comments:

  1. g jonker walk ni mmg rase semak skit nak2 bile berselisih dgn org tp tgok gambar akak ni nmpak smooth jer..cantik ;)

    ReplyDelete
  2. Nak tahu satu rahsia?

    Ada orang tu kan, orang Melaka, tapi jonker walk pun tak tahu kat mana.

    Haha.

    ReplyDelete
  3. mesti macam2 barang kiut amani mintak kan??

    ReplyDelete
  4. lama kot tak pergi jonker walk ni

    ReplyDelete
  5. @cik fadh tuh ler mmg semak pun...lama x g sini masa bujang dulu selalu gak..suke beli barang2 comel kat situ.

    ReplyDelete
  6. @♥ dak pink
    alamakk yer ker..x per lebih baik x yah g..sesak2 tuh..panas lagi.

    ReplyDelete
  7. @betty mintak mama mmg x kasi....haaipp!!..tgk jer.. :P

    ReplyDelete
  8. lama gila x gi jonkerwalk. slalu nak carik parking gila susah kat sana tapi still gigih gi sana jugak sbb byk brg2 best kan kat situ ^_^

    ReplyDelete
  9. dulu masa study kat melaka, zana rajin gak ke situ.. tp now dah lama x ke melaka, so maknanya lama dah x jejak kaki kat sana.. wlaupun sesakm tp syok tgk banyak barang kat situ..

    ReplyDelete
  10. bestnyer..mcm2 ada kt sini eh?

    ReplyDelete
  11. saya suka pergi Jonker Walk.Unik!!

    ReplyDelete
  12. byknye mainan jual kt jonker walk nih... hihihihi...

    ReplyDelete
  13. rindunya tanahair tercinta.....dah lama x pegi sini.....

    ReplyDelete
  14. saye teringin nak gi jonker walk ni lagi..last pergi 2 tahun lepas tp mase tu dah nak tutup...

    ReplyDelete
  15. kitorang nak gi melaka end of this month. hehehe. without baby. berbulann maduu..konon!

    ReplyDelete