Pages

Wednesday, October 12, 2011

Segmen : What's in my bag?



Hi!..
hari nih aku nak buat segmen " What's in my bag".
terbuka pada blogger lelaki dan perempuan ya.

Hanya perlu :

  1. Salin tajuk : Segmen : What's in my bag?
  2. Copy dan Paste gambar Banner atau Header  kat atas tuh serta link kan ke post ini.
  3. Tag beberapa banyak blogger korang nak.
  4. Publish dan letakkan url entry korang di sini.
senang tak?..hehhee.. ini segment suka-suka jer.. tiada paksaan tau.



ok jum cekidout apa yg ada dalam bag aku nih :

  1. Note book
  2. Car Key
  3. Nokia E72
  4. Wallet Bonia
  5. Pen
  6. Perfume Nina Ricci
  7. Perfume Vanilla - Body Shop
  8. Hand wash - Pureen
  9. Moisturizing Lip Balm - Cocoa Butter
  10. Revlon Lipstick
  11. Pendrive
  12. Maybelline moisturizing
  13. Eye Shadow - Stage
  14. Broadband
  15. Clinelle Serum

Yang tak der : Camera LUMIX, sebab aku amik gamba nih, Eclipse mints

dalam banyak2 benda yang aku rasa penting dan sangat-sangat penting adalah my phone macam nyawa no 2 lah selain suami dan amani, dan lagi satu pen, sebb aku mmg suka mencatit sesuatu.

sekarang nih aku berbesar hati nak tau dalam bag korang pulak boleh??... ;p
ok, aku tag :
  1. Leo
  2. Cuna
  3. Yanie
  4. farahanna7
  5. Betty
  6. Yuyu
  7. fiszah_pjo
  8. Izan
  9. Vna
p/s :yg mana aku tak tag tuh korang blh jugak join yer... ;)  x der apa pun..

39 comments:

  1. waahhhh.. cam memnarik je.. thanx for tagging..

    ReplyDelete
  2. @Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine
    blhhhh..semua golongan blh..ko bawak beg gak ker??
    aku nak tau gakk..meh ah share..;)

    ReplyDelete
  3. post kat komen ea.. betty tgh buat nihh.. xsabo nak share..

    ReplyDelete
  4. nak ty, banner atau header tu yg mane satu?? sori tanya.. betty budak baru belajar... hehe

    ReplyDelete
  5. @betty owh ok.elin dah tuka banner kepada gamba..
    header yg "blog i am mama n wife"
    gamba tuh yg perkakas menimbun dlm beg. ;)

    x per..sharing is caring dear. ;)

    ReplyDelete
  6. bestnye segment nie..boleh ke nak buat walaupun x ditag? hikhikhikkk

    singgah kembali :-)

    ReplyDelete
  7. aigoo..malu la nk letak dear..beg buruk aje.semua pun buruk..haha..

    nanti ada masa sy snap ye..tp sy tak bawak brg byk dlm handbang..hehe..thanks tag

    ReplyDelete
  8. k betty punye:
    http://www.yantiyuro.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. alamak! no 1!!! *owh owh... terpaksa la buat neh.. ahahhahah*

    ReplyDelete
  10. @Leonora Halim ha!! leo jer wajib join..hahhaha
    x lah dear..x der paksaan tau..ignore kan pun ok. ;)

    ReplyDelete
  11. pergh! byk giler khazanah lam henbeg..kita ni kalo byk2 rsa semak henbeg.. cukuplah wallet, henpon, lipgloss, perfume..hihihi

    ReplyDelete
  12. menarik betul brg2 dlm beg elin tu. my bag xde apa sgt pun T_T

    ReplyDelete
  13. done : http://ekyanie.blogspot.com/2011/10/segmen-whats-in-my-bag.html

    ReplyDelete
  14. nasib baik tak kene tag.. haha =p

    ReplyDelete
  15. menarik segmen ni..tp malu nk join..hahaha

    tp bui terpikat tengok purse tu,cantik..*_*

    ReplyDelete
  16. my one da update...
    http://piecesofbrown.blogspot.com/2011/10/segmen-whats-in-my-bag.html

    ReplyDelete
  17. @MrS. F!zA hahahha..bnyk kan...tuh semua yg kecik2 jer..

    ReplyDelete
  18. @With Love dah baca kan..so apa lagi..ibart dh kena tag ler tuh..;p

    ReplyDelete
  19. salam.. dear slmt berkenalan.. saje2 join.. hehe

    http://izoeyanato.blogspot.com/2011/10/segmen-whats-in-my-bag.html

    ReplyDelete
  20. done pn elin..
    http://farahanna7.blogspot.com/2011/10/segmen-whats-in-my-bag.html

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. Hola....nak join gak ler...Dah mcm ala2 artis gitu. tak per la kita yg bukan artis ni pun leh buat segmen seperti arti gak. yg beszanye tak masuk tv. masuk tenet pun ok.
    Sy join ya...

    http://akutopsecret.blogspot.com/2011/10/segmen-whats-in-my-bag.html

    ReplyDelete
  23. yun join!

    http://nurul2209.blogspot.com/2011/10/segmenwhats-in-my-bag.html

    ReplyDelete
  24. me pun dah join! pengikut blog YUN ;)

    http://aynz-aynz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. hai dear..i dh join..hehehe

    http://mydeana.blogspot.com/2011/10/httpwwwvanillachezecom201110segmen-what.html

    ReplyDelete
  26. hi..saya dh join

    http://suebaharuddin.blogspot.com/2011/10/segmen-whats-in-my-bag.html

    and kalau free jom join contest yg saya anjurkan

    http://suebaharuddin.blogspot.com/2011/10/contest-joyful-moment-with-sweetsue.html

    Thanx a lot :)

    ReplyDelete
  27. Hi, i dh join..http://didotaz.blogspot.com/2011/10/segmen-whats-in-my-bag.html

    baru perasan betape semaknye henbeg saye... ;)

    ReplyDelete
  28. hi elin,
    athi dah join:) kena tag dgn anah

    http://cheerisheverycherry.blogspot.com/2011/10/segmen-whats-in-my-bag.html

    ReplyDelete
  29. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  30. alah...rugunya kite tak tau segmen ni!!!erkkkk tapi kite selongkar beg mekap je.tu belum lagi handbag gi kerja macam2 harta karun ada ngeee ^^.

    owh samlah bodyshop pun kite ada,tapi letak dlm handbag yang ke...erk yang mana ye?


    p.s-->gara2 suka bertukar handbag gi office,sampai terlupa bawa kunci office.yg best tu...officemate kite pun peel macamkite.hah ambil tak blh masuk office.kelam kabut call officemate yg lelaki tu suruh cepat dtg bw kunci.masalahnya pulak mamat tu lagi lambat bersiap dr kitorg yg perempuan ni huwaaaaa!!!

    ReplyDelete
  31. @||aLeaSaRa||
    wahh nih lagi hebat...hand bag sampai tak terkira..

    nih mesti tukar setiap hari eh.

    ReplyDelete
  32. elin, wina baru buat segmen nie..silelah cekidout :-)

    ReplyDelete