Pages

Monday, October 17, 2011

Wajah Amani sebagai penenang hati





aku agak stress hari nih.
jadi aku publish gamba anak aku.untuk tatapan aku seharian ari nih.

kursus menimbun-nimbun...
x tau mana 1 nak manage.

ada sesiapa tak guru-guru di area melaka nih?
haaa...meh ler bg nama sape nak g kursus.
sebb ramai sgt yang cuti bersalin.haaipp...

14 comments:

  1. comeynye rmbut palsu dia, hehehe

    ReplyDelete
  2. pandai tul berposing dgn rambut palsu....comel2...btul la..kalo tgk gambar anak trus sejuk je ati....

    ReplyDelete
  3. comeyy ur princes..last pic tue cute..

    ReplyDelete
  4. alololo comehhnyer.. geram nk cubit pipi

    ReplyDelete
  5. comei gilerr ar ngn rambut palsu amani tu

    ReplyDelete
  6. heyyyyy... kijam tau kasik dia rambut palsu tu.. ahahhaha...

    ReplyDelete
  7. :)... tq aunty2 yg comel juge..

    nih akibat nak sgt tgk ank ada rambutkan..hhahha..
    tuh muke menyirap jer..nasib die x mengerti..klu lah mengerti mmg kena back hand dgn amani kan!
    huhuuhu

    ReplyDelete
  8. comel!

    gambar amani pakai wig tu sebijik mcm budak² dlm cite toddlers & tiaras CH733 :-)

    ReplyDelete
  9. alolo comey nya sara ada rambut...

    ReplyDelete
  10. tomey nye amani...btw, baju amani sme ngn aleesya...baju yg last skali tu...hehe

    ReplyDelete
  11. ;) rasa nak beli wig lain pulak..;p

    ReplyDelete