Pages

Monday, October 24, 2011

PolkadOT

Weekend kali nih kami menghabiskan masa berjalan2 dekat pantai jer. Itu pun dah lewat petang baru keluar.
Lunch aku jamu encik mystery sup ikan merah, sambal belacan, sayur goreng..
bila dah kenyang mata pun berat lah kan.. ;)

Jadi kami pun zzzZzZZz...

hhahhhaa...

Petang keluar bawa si kecik mengedik lah apa lagii..
jum tgk gelagat dia. ;)











17 comments:

  1. amani dah start berjalan.. lpas ni letih la monitor dia

    ReplyDelete
  2. canteknya pemandangan & of course amani & mamanye pun comel ngeeeeeee

    ReplyDelete
  3. cantiknya polkadot die :)..pics was so fabulous... :).mama dan amani sama comel

    ReplyDelete
  4. comel2 la tights amani..polkadot!rasa mcm nk pakaikan rayyan polkadot je!hehe

    ReplyDelete
  5. mak aiiii, cutenya budak ni....geram tgk...cubit pipi sikit leh tak? rasa nak cium jer....

    salam, tengs drop by my blog...awat tak follow sekali? huhu...

    follow sini terus...
    nice blog!!

    ReplyDelete
  6. olololo.. nyomel nyerrr.. geram nk gigit je peha die.. baby mmg full bf ea?? sihat betoll..

    ReplyDelete
  7. farahnna : amani belum pandai jalan lagi.tp kalau pegang mcm nih mmg dia suka lah.

    wina : ;) awk and bby pun comel juge.

    yun : hihih...tight mcm nih ada gamba cars tau..comel jer..klu nak pakai kan polkadot kena lah bg adik dulu..;p

    wahida : ok2 tq..nanti elin singah sana yer..;)

    betty : yup..100% susu ibu.alhamdulilh..buat masa nih belum pernah demam lagi lah.

    ReplyDelete
  8. cutenya dia..
    cantik + indah pemandangan itu..
    tenang je melihatnya..

    ReplyDelete
  9. halamak nak ciommmm pipi dia..geramnyer..dah lar lama nak gegirl huhu..kiss skit syg ;)

    ReplyDelete
  10. comeyy tul Amani..so cute..kt mn nie dear?

    ReplyDelete
  11. aizamia3 : tq. dataran tuh belum siap lagi..x tau bile blh siap sepenuhnya.

    pinky momma : amani bg flying kiz kat pinky momma.

    gieyana : nih dekat dataran 1 malaysia.dulunya dikenali Pantai Klebang. belum siap lagi nih.nanti jd mcm danga bay.

    ReplyDelete
  12. bestnya amani, mama bawak jalan2 kat pantai.

    with love,
    aunty anis

    ReplyDelete
  13. alahai tomeynya diaaaa!! salam kenal dear... ;)

    ReplyDelete
  14. You have the cutest and sweetest baby girl! You are both beautiful! Thank you for stopping by my blog and commenting! I look forward to reading more of your blog!

    ReplyDelete
  15. eira : aunty anis, amani mmg suke berjalan.. ;)
    rosi rose : hi salam kenal dear...jap lagi i terjah u lagi.. ;)
    kendra : thank you very much dear.

    ReplyDelete
  16. hihih..cute amani..same la...kite suka polka dot jugak...my dotter wina pun ada pyjama yg amani pki tu..bj die gmbr monkey kan..cuteee.

    ReplyDelete