Pages

Tuesday, October 18, 2011

Hobi En.Mystery

kali nih nak publish berkenaan en.suami pulak..

ok, ini salah satu hobi dia, memancing.

tarikh : 14 - 16 Oktober 2011
tempat : Kelong Aceh, Mersing

mesti ramai diantara kalian suami masing - masing mempunyai hobi tersendiri kan.

mcm laki aku nih hobi die di antaranya, Amateur Radio, Paintbal dan offroad 4x4.

jom! tgk ikan apa laki aku dapat untuk beberapa hari g memancing..


ramai isteri-isteri tak suka kalau suami giler memancing kan!...betul tak??..
hhahhha..

mcm aku x der masalah, sebab bagi aku selagi tidak menjejaskan hubungan, keluarga atau rumah tangga aku mmg tak kisah.
yer lah aku juga perlu give and take.

suami juga mempunyai hobi tersendiri, tak kan kita nak paksa kata 'JANGAN' kan.
tapi mcm dia pandai menguruskan dan membahagikan masa dgn keluarga. mcm aku sorang jer ada laki.hahahha..


dan dia pun tak lah setiap minggu, atau kerap dgn memancing nih..kadang-kadang jer.
lepaskan penat bekerja membanting tulang untuk kami.
sekali sekala bagi mereka enjoy dgn hobinya.

14 comments:

  1. betul tu, tak kan nak kongkong diorg pulak kan...... bakal sy pun gmar mancing, hehe

    ReplyDelete
  2. baguihper en hubby der hobi berkembang gak mindakan.. tak kisahler kan bagijer galakkan...

    ReplyDelete
  3. babe! I'll be going there this coming nov! my husband pon minat mancing. I tak bagi. Tapi kalau naaaaak jugak, I nak ikot. huahua. So nov ni. Jom! hehe

    ReplyDelete
  4. orang kata.. sape yang minat memancing ne adalah seorang yang penyabar... betol ke.. hehehe

    ReplyDelete
  5. @emy|farid lebaik g mancing ikan dr mancing betina kan..hhhahhaa..

    ReplyDelete
  6. @Cho Zilabetul tuh..
    galakan..tp x leh selalu..hihihi

    ReplyDelete
  7. @AJ The Mommyhahhahx...haa baik g..bestt..
    sy ad ank kecik mmg x sesuai lah g sana.nnti dh besar sikit blh lah kot..;)

    ReplyDelete
  8. pheww! mmg kaki pancing ni..bosar giler ikan tu.

    ReplyDelete
  9. my father suka memancing. memang xboleh nak halang kalau dah minat. yang bagusnya kalau family dah besar nanti boleh picnic sambil memancing. boleh jadi aktiviti family pulak. best!

    ReplyDelete
  10. @MrS. F!zA kaki x jugak ler..kkdg jer tuh..
    besa apa..ank ikan jer tuh..huhu..

    ReplyDelete
  11. @mrs.spicy klu elin x ingin nak ikut..addoii boringgg nak tunggu ikan..lx mo..taubat nak ikut dia g mancing..

    ReplyDelete