Pages

Monday, October 31, 2011

Lovely Weekend

Semalam kiteorang melangok ke Jaya Jusco Melaka. Anak dara aku ler paling suka berjalan.
Mood die pun ok. Tak banyak kerenah langsung.
Selalu kalau sesapa nak dukong dia akan melalak punya, tapi kali ni Amani terlebih peramah pulak.
Kalau aku masuk mana-mana kedai pasti ada orang nak dukong dia, dgn selamba Amani hulur tangan, huh!! mengada betul.
Tak pun dia akan sapa orang kalau ada yang agah dia.. 

'huh..huh' itu lah perkataan dia. hhahhaa..

aku sempat lah beli baju raya dia 3 pasang, beli barang dekat body shop, lunch dekat Old Town dgn MIL, En. Mystery pun tidak kurang hebat shopping!.

Telatah Amani dah keletihan ;)






Fav pic!

23 comments:

  1. alolo...comelnya amani. bila tgk baby kan dan2 rasa nak mengandung masa tu jgk..teringin tp apakn daya..belum rezeki :(

    ReplyDelete
  2. berkenan la kat seluar dia... beli kat mane yeh?

    ReplyDelete
  3. @Niza Romli insyallh..ada rezeki kamu nnti...sy sentiasa berdoa untuk kebaikan kawan2 blog saya juga.

    kamu jgn terlalu stress ok dear. ;)

    ReplyDelete
  4. amani so cute.. rambot die mcm dhia la, nipis. hehe

    ReplyDelete
  5. @dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah beli dekat bazar karat,pasir gudang ;)
    skinny jeans. ;)

    ReplyDelete
  6. amboi2 amani..dah shoppong baju raya....raya kali nie mesti lg comel..dah pandai duduk....;)

    ReplyDelete
  7. elin, comel la amani ni..mind to share tak, awak beli kt ne ek headband hitam tu..sy tak tau nak cr kt ne elastic lace headband tu..nk buat utk doter :)

    ReplyDelete
  8. @ladysara84 tuh dudk kan jer..tp belum pandai duduk sendiri..x saba nak tgk die buat sendiri.

    ReplyDelete
  9. @fiszah_pjo ;) headband tuh buat sendiri jer..lace tuh ada jual kat kedai jual brg pengantin dgn kedai jual alatan jahitan.
    kat melaka x bnyk pilihan,

    kaler hitam, putih dgn cream jer.

    ReplyDelete
  10. @Ibu Dhia
    sush na tumbuh..hari2 taruk minyakkk..tp mcm tuh er..

    ReplyDelete
  11. tomei nye amani...kisss sket...muuuaaahhh

    ReplyDelete
  12. dear, itu lace tu elastik tak???pzah jumpa semua tak elastik

    ReplyDelete
  13. comel nye amani.. geram nengok.. 4th gambar tu paling cun.. bulu mata panjang.. kiutttt...

    ReplyDelete
  14. Alahai Amani comel.
    Geram tengok dia.

    Eh, kawan saya haritu baru bersalin pun letak nama anak dia amani. =)

    ReplyDelete
  15. @Nurul Ilyani tq aunty yani..
    bila nak belanja kek besday nih..hihhih..

    pst..pst.. mama kata xdpt lagi ole2 nyer..hhahhaa

    ReplyDelete
  16. fiszah : yup itu yg elastik nya..kena tnye tokey tuh..kkdg die simpan ceruk mana agaknya.

    betty : bulu mata ikut papa.

    dak pink :betul tuh mmg ramai yg nama amani. nnti dlm kelas kompem mejo ramai ada yg nama amani kan.

    ReplyDelete
  17. bestnya amani da boleh duduk sendiri. tk sabar nak tunggu dhiya boleh duduk

    ReplyDelete
  18. alalallaa..comel nye anak.erm mcm kenal je tept ni...mydin...hehee

    ReplyDelete