Pages

Thursday, October 27, 2011

Yesterday

Sehari suntuk habiskan masa dgn Tuan Puteri nih.
Suka bila bangun tidur tgk mama ada dekat sebelah. Suami kerja. adatlah kan klu kerja sendiri. ;(

semalam aku tak sentuh langsung lappy. Sebab sibuk melayan kerenah si kecil ni.
ada sahaja perangai baru dia buat aku rasa geram!. suka menjerit!. suka 'mengemas'. Tahniahh Amani!..
kalau bab mengemas rumah semalam aku dah siapkan seawal subuh macam tuh. Rajin kan.

ahaaakkss!/..

Macam aku pulak nak rayo!.

gelagat Amani bangun tidur!


mood : super duper busy.

13 comments:

  1. rasa nak tido pulak tengok bantal banyak banyak tu huhu..jom amani!

    ReplyDelete
  2. ala haiiii comel nyer!!!secomel mak dia laa :)

    ReplyDelete
  3. Comel lah amani ni. Geram tengok dia.

    ReplyDelete
  4. @PinKy MoMMa pinky momma, jum lah....;)
    cuaca sejukkk jer...

    ReplyDelete
  5. @:: Mrs.Eady ::
    alaa malu lahh..hahahha amani lagii comei.mama dh hilang seri comel nih. ;p

    ReplyDelete
  6. @♥ dak pinkiman pun comel tau..
    nanti dah besar b;h geng eh..

    ReplyDelete
  7. @misha.w geram dgn polkadot!!
    semalam dah rembat 1 lagi baju for my doter ;)

    ReplyDelete
  8. somel baby kamoo :)

    saye sudah follow blog kamu :)

    ReplyDelete
  9. amani mmg mcm ni ke? bgn tido je senyum2... geram nyaaaaaa...

    ReplyDelete
  10. happynye tuan puteri tu....comel sgt pkai seluar polkadot....

    ReplyDelete