Pages

Thursday, February 23, 2012

Simple!

Foto poyosssss!! jgn lah menyirap eh! :)

Hari ni aku simpe jer. tenyeh lipstick dan eye shadow jer.
Foundation pun tak pakai.
Sudahnya Pegawai aku kata macam mayat jer.
Muka suci selepas solat :)

Ini namanya kekangan masa!
Masa tak cukup nak prepared apa2.

10 comments:

  1. niza pun bersolek waktu pagi je. lepas solat zohor..dah malas dah nak krim2 bagai kt muka, lipstik pun niza tak letak...mmg natural la muka waktu ptg kt opis..

    nak tergelak plak bla teringat pegawai ni kata..."niza ni comey waktu pagi je, ptg tak comey dah" hehe

    ReplyDelete
  2. cantik je elin..natural beauty =)

    ReplyDelete
  3. oklertu... nampak sangat ayu....

    ReplyDelete
  4. natural beauty.....cantiklah....

    ReplyDelete
  5. simple n nice... kire ok compare dgn sayA .. sgt kurang rajin bermakeup plus x reti sgt. tepek bedak je

    ReplyDelete
  6. dah ade anak cmni la, sempoi je semua, hehe

    ReplyDelete