Pages

Thursday, February 2, 2012

MBMB - Majlis Bandaraya Melaka Bersejarah

Ini last week punya aktiviti malam minggu kami. 
Terperap dalam draf sekian lama.

kali ni di MBMB - Majlis Bandaraya Melaka Bersejarah.

Masa nih baru lepas makan-makan dengan keluarga mertua.. jadi kami singah ler bawak kanak-kanak kesini. 
malam memang happening giler lah sini. ramai family datang beriadah.
sebb ada playground untuk budak-budak. 

dekat dengan JJ, Parkson, Mcd.
kalau keluar Tol  Ayer Keroh memang akan jumpa lah MBMB nih.
MBMB - Majlis Bandaraya Melaka Bersejarah.
seronok malam minggu keluar bersama-sama.
Gelagat Amani yg konon-konon nak berjalan. tp masih takut-takut.

Ipar duai dan anak buah!  superb!

11 comments:

  1. Follow sini!

    Nice blog..

    Berapa umur Amani?

    El Amer 8/+ mos. Tapi tak tumbuh gigi lagi.. T_T

    ReplyDelete
  2. sekarang melaka mmg dah mengancam kan...

    ReplyDelete
  3. melaka memang banyak tempat menarik

    ReplyDelete
  4. @A'ishah Kamaludin
    hi tq sudi. :)
    amani dah nak masuk 11 bulan nextweek.

    gigi baruuuuuuu tumbuh 2 batang.masih ciiinonet jer.

    ReplyDelete
  5. @QueeN TerataIyup!! mmg mengancammm rugi kalau x dtg melawat melaka. ;p

    ReplyDelete
  6. kak elin : fadh pown kadang suka lepak sini amik angin malam . then suka tgok dance auntie2 cina kt situ tiap malam minggu . hiiii..


    kak, still xde selera tgok mamak kt bukit beruang tu . hihii

    ReplyDelete
  7. saya hari2 lalu depan dtaran mbmb ni.. balik n mase pergi kj :)

    ReplyDelete
  8. mmg syiok kalo lepak ngn family tercinta kt luar mlm2 kan..

    ReplyDelete
  9. @MrS. F!zAsyioookk habis!! sekali sekala melepak.

    ReplyDelete