Pages

Friday, June 22, 2012

Sibuk dengan 2nd Projek.

Tajuk ko tak nak kalah kan lin!!!!
hahhhah..
ha lah selagi minat ada nih aku dengan semangat lah fikirkan projek lain :)

projek pertama,alhamdulilah berjalan seperti biasa.
orang kata setiap bulan tuh adalah juga penambahan income.

perojek kedua, masih under contraction construction! ;p

buat masa nih banyak cabaran aku lalui, yang penting mental kena kuat.
mana kesalahan/kesilapan dulu aku harus perbaikinya untuk penambahbaikan.
macam-macam ragam aku nampak kalau kite melangkah dunia 'perniagaan'. alhamdulillah sifu bnyk mengajar. my love en.suhaiman.
mana yg background dr keluarga kaki business pasti tau kan.

bagi aku cari duit tak perlu rushing.
sebab aku tiada masalah dalam kewangan. syukur alhamdulillah.
ini cuma sampingan sahaja.
yang penting masa aku untuk suami, anak, dan segala tanggungjawab aku tidak terjejas.
tak semestinya hidup kite senang kite x perlu usaha lebih betul tak??
di mana-mana ada jalan penyelesaian.

ok, i nak sambung kerja.esok lusa atau bulan depan siaplah 2nd project aku tuh.
nak aku tampalkan muka amani  untuk tatapan makcik-makcik amani yg selama nih silent reader yang tegar :)

love u all.

"uuuutt takk!" - cute tak
mak jemah version 8!
sudah mempunyai 7 batang gigi. kuat hunnggeess tangan mama/papa/mak/umi.

9 comments:

  1. maklongtersayangJune 22, 2012 at 3:59 PM

    alolo....anak buah nih.....comel lote geramnya....amani....rindu lah,kiss mak long sini cepat

    ReplyDelete
  2. jom sggh.
    http://adf.ly/9wzQA

    ReplyDelete
  3. Ala tomei-tomei nye dia. Mmmuahh kat Amani.

    ReplyDelete
  4. under construction lah mama. under contraction mcm nak beranak sekali lg jek. hihihiii

    ReplyDelete
  5. alahai cutenya mak jemah version 8 ni :)

    mekasih singgah blog saya :)

    ReplyDelete
  6. cantik giginya...Muga apa dirancang tercapai..betul tu..walaupun ada gaji setiap bulan..usaha utk tambah income ada kebaikkannya

    ReplyDelete