Pages

Tuesday, June 12, 2012

Fatin Athirah E-day

Tahniah tira,
cousin no 3 dah selamat bertunang ari tuh. 9.6.2012 / Cheras.
rasa sebak bila masing-masing hampir menuju  gerbang KEBAHAGIAN di samping ORANG TERCINTA.

Kami mendokan kebahagian kekal hingga ke jinjang pelamin.
Dalam tempoh 'pra' ni memang macam-macam dugaan yg dtg.. nanti ada jer hal kecik pun jadi BESAR. Jadi masing-masing kena give n take. ;p
Separuh hantaran yg sempat amik gamba lain orang sebelah dah angkut.
Tuh dia..duduk jauh-jauh sebab belum 'HALAL'.
Sebahagian daripada sepupu yang rapat. EH! baju fink putih bukan eh..tuh perasan muda.hahahha.
perkara wajib kalau mereka-mereka nih nampak camera! terutama tuh si baju hitam bertudung fink!.

minggu ni memang minggu bz.
banyak benda pending. dan barang-barang costomer pun separuh dah selamat pos semalam.
apa pun terima kasih banyak-banyak kerana support biz kecilan.




notakukukaki : Kalau Kita Tak Nak Orang Lain Ambil Hak Kita, Kita Jangan Ambil Hak Orang. Kebahagiaan Takkan Datang Dengan Cara Merampas Kebahagiaan Orang Lain.


(watikah mertua untuk anak-anak dan menantu :))

8 comments:

  1. selamat bertunang... ramai sepupu sepapat tu tgh tgu turn... hehe

    ReplyDelete
  2. Kan main watikah mertua tu. =)Tapi i sokong watikah tu. Ada betulnya.

    ReplyDelete
  3. cantik la sepupu tu..,ada iras elin..nama pun sepupu kan:)

    ReplyDelete
  4. SEE CUTE SUMENYA TERUTAMA YANG NGAN MAMAM ESKREM...

    ReplyDelete
  5. alahai elin.. anak dara tu dah makan ice cream ye.. sedapnyaaaa.. lama x makan aiskrim trafik light

    ReplyDelete
  6. sweetnya! suka tgk org tunang n kahwin.. terserlah muka gembira tu..

    suka nota yg bawah tu.. mmg setuju sgt2!!

    ReplyDelete