Pages

Tuesday, September 25, 2012

Amani dan Lipstick

terlebih dahulu sorry lah kalau aku tepek muka amani jer ;p
sebab aku yakin satu hari nanti pasti aku akan kurang mengadap blog atau update ttg amani.. hihihi..

kali ni amani dah ada "liptik" baru. aku belikan yg mainan punya.
ala 1 set makeup tuh rm15 jer. jadilah sebagai penganti barang-barang mekeup aku, janji dia diam dia senyap bila aku bersiap-siap nak g kerja.

dia mmg selalu bangun awal pagi untuk tgk aku bersiap! dalam istilah lain dia akan mengacau aku untuk bersiap hahahhhahh!!

anak korang pun mcm tuh kan :))



12 comments:

  1. mesti mak dia selalu buat muncung cm tu kan masa make up...hahahah

    mak borek anak rintik la....

    ReplyDelete
  2. pandainya... hehe.. ranea suka amik bedak pastu sapu rambut.. huhu

    ReplyDelete
  3. comel!! besar nnti mesti suka mekap nih...

    ReplyDelete
  4. x tahan amani boleh muncung kan mulut.. auuwwww

    ReplyDelete
  5. Mama suka pakai lipstik tu yang amani suka jgak.. Hihihi...

    ReplyDelete
  6. xpe kak, amani ni comel, suka tgok...nnt amani ade adik da kurang la muke2 amani kt blog ni..hihi

    instagram fadh : cikfadh

    ReplyDelete
  7. ewah3, lagak nya macam orang besar.. seronokla mama nya ada kawan beli abrang mekap besar nanti ")

    ReplyDelete
  8. Ahaha comel je. Tapi dia tak pelik ke nape liptik dia tade warna .. hihi

    ReplyDelete
  9. suka la amani dpt set make up mama bagi..seronoknye ada anak perempuan..ada geng melawa

    ReplyDelete
  10. kemain noh amani..nak lekcu2 jgk dia.

    ReplyDelete