Pages

Tuesday, September 11, 2012

Syawal 22 : N9 - Kuala Pilah - Batu Kikir

Hari ni dah hari ke 24 kita menyambut aidilfitri..
masih ada beberapa hari lagi berakhirnya syawal. Jadi kpd sesiapa nak buat open house tuh masih sempat lagi lah.
dan aku.....dah tak larat rasanya nak g beraya.

duit raya amani pun dah banyak..kalau ikutkan boleh lah beli iphone 4s tu 2...hahhha


rasa inilah rumah terakhir. alasan sebab BFF :))
kalau tak pergi mmg roboh jalan bukit putus tuh.





masa raya ni amani lah paling seronok. berlari sana sini...makan itu ini.
baju pun berkali-kali tukar. ini baju yang ke 3 tukar.
makan biskut coklat habis comot-comot. yang geram bukan aku kasi ni mak nenek semua ni kasi tau...nasib baik aku mmg spare baju amani lebih.

pengalaman beraya bersama anak memang mencabarkannnnn....;p


Sudi lah Klik :
1. Tefal for Sale
2. Clearance Stock
3. SK ii Promotion

5 comments:

  1. kolo pilah tempat tumpah darahkuu..hihi

    ReplyDelete
  2. amboi byk duit raya amani ya..bestnya...elin, mmg mencabarkan bila bwk ank beraya umah org bila umur anak setahun nie...risau pon ada..

    ReplyDelete