Pages

Wednesday, September 5, 2012

Besties SMTERT!

Salam semuanya.
lama rasanya tak update.....haiss...mood masih beraya kot. ;p

atau pun.. kemalasan nak update. just blogwalking jer lah. bukan apa setiap hari ada jer org datang beraya. tapi tak per setiap kunjungan tuh membawa rezeki.
lagi ramai kite sedekah/jamu makanan pada tetamu lagi murah rezeki kite. insha-allah.

ok, last week member sekolah aku dtg beramai-ramai. happy ok!
yer lah lama giler x jumpa mcm-mcm cerita lah kan. melainkan setiap tahun mereka pasti wajib dtg rumah aku.

ini masih tak cukup lagi. ada lagi 3 org tak dpt hadir..:( 
mereka ni otai-otai masa form 5! siapa antara korang kenal pasti tau perangai pelesit masing-masing. hahhhahhha...

sehingga bawa ke malam lah mereka duduk melepak kat rumah. 
sebab terlalu syok masa tuh.
apa pun aku happy dgn mereka. still keep in touch walaupun masing-masing ada kerjaya sendiri.





sekian. :) tata.

6 comments:

  1. Amani mesra jerk..klu auni mesti tkut abis.. Best kawan dtg umah tlg... Comel mama amani nih :p

    ReplyDelete
  2. wah..senior2 ku yg nakal tatkala dulu haha

    rindu pulak ngan smtert :)

    ReplyDelete
  3. salam sis..

    sy pon dulu skola SMT Ert Setapak.. batch 2005/2006..

    ReplyDelete