Pages

Monday, April 2, 2012

Jawapan Cerita di sebalik gambar!!

Refer entry yang lepas. Cerita di sebalik gambar.
Jawapan : Kunci Tertinggal!


Dipendekan cerita, kunci aku tertinggal dalam kereta pegawai aku, bila dah waktu balik kerja dalam pukul 5.15 macam tuh baru aku perasan kunci kereta tak de! pegawai aku tuh dah balik 4.30..duushhhhhh!! pdn muke kan!


aku call lah super hero! nasib baik die keje area Melaka jugak. jd aku pun tunggu lah sehingga pukul 6 lebih.


sekian.


Pemenang : Ain dan Fiszah_pjo. Hadiah untuk anak korang jer tau :) jadi sila email alamat korang, ASAP yer. :)


EMAIL : nurazlin.4198@gmail.com



5 comments:

  1. Wahhhhhhhhhh, betul lah i teka.
    Yey, dapat hadiah.

    ReplyDelete
  2. Baklah email plss. Nak bagi address. =)

    ReplyDelete
  3. http://dedazzlerzzshoppe.blogspot.com/

    The pit stop of fashion lovers. We offer the range of dazzling and mesmerizing Sarees for your Baju Kurung,Kebaya and Kaftan, Punjabi Suits, Salwar Kameez exclusively imported from India. Various colors, designs, popular fashions, and textiles custom-made for you to bring colours in your life

    ReplyDelete
  4. errr...macam mana boleh careless ni~ naseb kerja dekat dekat.

    ReplyDelete
  5. erk..betul ke ada hadiah...sgt suke oke!,,pzah kasi alamat ye jap lg..hahahhaha

    ReplyDelete