Pages

Wednesday, November 14, 2012

Breakdown!


Ahad / 11.11.2012 aku ke JB wedding kawan iman.
konvoi ramai-ramai dari melaka  team mitsubishi dan subaru.

aku cuma pergi berdua jer...amani tinggal masa ni sebab kurang sihat.

aku jd pasangan couple lah time tuh khakhakha..syok! ;p

masa perjalanan pulang kereta iman breakdown pulak!! ayyyokkk!!
neves mak tau..kat highway pulak tu.nasib baik dah sampai perhentian bemban dah dekat nak ke tol eyer keroh.
1st time kot kete breakdown mcm ni. mana taknya BERHAMBAT KAT HIGHWAY!!! MCM JALAN TUH LAKI AKU YANG PUNYA!!

nasib baik iman ni mmg pakar bab kereta. PERFECT! 
dia boleh selesaikan sendiri.kalau bukak bengkel kereta memang layak lah.
tinggal lagi dia tak der masa nak buat tuh semua.

tetiba perut rasa LAPAR!!

3 comments:

  1. tak suke kalau keta rosak..pagi nie tayar keta wina pancit!

    sib baik hubby ade...

    ReplyDelete
  2. alahaii..xpe janji ade gak yg tolong/..huhu

    ReplyDelete