Pages

Sunday, November 11, 2012

Keputihan!!!

ramai wanita kat luar sana yg malu dengan diri sendiri atau malu dengan suami bila berdepan dengan masalah keputihan yang teruk..dan lagi teruk apabila mengeluarkan bau yang tidak menyenangkan semasa hubungan kelamin.

aku cuma nak share pada korang dengan makanan tambahan. Alfalfa. ramai ibu-ibu diluar sana yang mengenalikan, selain menambahkan susu yang banyak..sebenarnya banyak kebaikan lain yg kite tak tau.
sebab belum cubakan mana nak tau...hihiih

aku berani pormote sebab aku dah amalkan selama 1tahun 8bulan.

bagi aku keajaiban akan berlaku kalau korang disiplin kan diri. :) dua minggu segala masalah akan selesai. inshaallah.


korang nak ker hadapi mcm ni??...dengan masalah korang alami??
kalau korang nak dapatkan harga istimewa atau jauh lebih rendah dari RP korang boleh terus ke page zaimah atau blog  dan tanya dengan dia lebih lanjut.
kalau nak lagi diskaun korang sebut jer nama/nama blog aku..hahaahah...tak lah gurau je.

'The more you give the more you get'

sekali korang beli pasti berbaloi-baloi korang dapat. ceewaaah!! hahhha..





3 comments:

  1. Sangat bagus entri ni. Thank you.

    ReplyDelete
  2. RM1/pcs strip ujian ovulation OPK (kesuburan)/pregnancy UPT (kehamilan).


    blogshop: http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com

    sms: 0122429082 (puan nor)
    email: lovidoobidoo@gmail.com

    ReplyDelete