Pages

Friday, April 19, 2013

Lawak Ke Der 2 - Harith Iskandar

sila tonton "Lawak Ke Der 2" - Harith Iskandar.

apa yang dia bebelkan dekat atas pentas memang semua masuk akal. semua lawak dia genius. kering gusi aku gelak.

diantaranya isu :

  1. Facebook
  2. download gamba minuman/makanan - harith kata loser!
  3. poke u..then u poke i.. hahahha
  4. When a woman says nothing's wrong, it means everything's wrong - part paling best!
  5. Proton - dia sindir berhemah!
  6. perempuan suka tanya soalan berkali-kali dia nak make sure jawapan yang pertama sama tak bila tanya kali ke 2 atau ke 3. alasan lelaki kalau kantoi main belasah jer bila jawab..hahha..
  7. Perempuan suka simpan semua memory dlm otak.sehinggakan tanya 1st date 3 tahun lepas pakai baju warna apa pun dia boleh ingat.
  8. kalau kuman masuk otak perempuan pasti stuck dan jem..sebab pelbagai maklumat/data dia simpan. tapi kalau masuk otak lelaki tak sampai brp second kuman tuh dah jumpa jln keluar. yang hanya dlm otak lelaki adalah majalah kereta..perempuan pakai bikini dan jerung..hahah! - itu selepas 3 jam apa yg berlaku.
  9. perempuan lebih banyak bercakap drpd lelaki..
best!! korang tgk lah.. 

4 comments:

  1. Tgk kt ne.astro first ke.pzah tgk yg lawak ke der 1 je...mmg lawak kn harith tu.die sorg je

    ReplyDelete
  2. dah tgk.. manyak syiookk..:)

    ReplyDelete
  3. Dalam semua, HI je yg best. Zizan Johan pun so-so je.

    ReplyDelete