Pages

Tuesday, March 27, 2012

Siapa kata Tua tak romantik?

Hpppeewwwitt!!
dah tua2 pun romantik jugak kan :)


mereka nih parent aku. :) weekend ari tuh aku bawa mereka g KL melawat sedara aku sakit. leps tuh singah jap shopping apa yg patut..


org kata rezeki dari suami jgn ditolak kannnn...(masih senyum meleret sampai hari nih :))
Tengah aku amik gamba amani tetiba aku nampak pasangan nih..eehh..eeh...romantiknya..hahahha
aku jarang tgk mereka nih jalan sama2. sebb selalu nya sorang depan sorang belakang!
hhaha..
“YA Allah, ampunilah aku dan ampunilah kedua-dua ibu bapaku dan cucurilah rahmat kepada mereka sebagaimana mereka mencurahkan kasih sayangnya memelihara dan mendidikku ketika kecil.” 

10 comments:

  1. amin....romantik la bagus.....

    xsalah kan?

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...
    Sweetnye...it reminds me to my late Paktok n Maktok. Both of them x pernah berenggang. Even klu arwah paktok pegi outstation, die akan bwk maktok. Sampai tua, wlupun maktok jalan bertongkat, paktok still pimpin maktok. And when maktok naik wheelchair, paktok yg akn tolak sendiri instead of letting his children/grandchildren tolak. PAktok suke sakat maktok sampai maktok tersipu2...comel sgt. When maktok dies, paktok keep on saying knp tak tunggu dia?, susahnye klu syg bini sgt.. and sblm paktok meninggal, dia slalu ckp die mmpk maktok panggil die..
    Their sweet memories still remain in my mind. Those people who knew them call them the most romantic couple cz u would not see them alone even when their hair turns grey..
    Hmm...missing them.. :'(

    ReplyDelete
  3. amboiii comel lol amani wat muke gitu gaye

    ReplyDelete
  4. Haa mcm tu lah kita nakkan.. Ni x mula2 kawen tu dia, lama2 hampeh..kihkih.. Amin...

    ReplyDelete
  5. harap kite pon akan sweet macam ni sampai tua nanti...:)

    ReplyDelete
  6. ye lah romantik. masih berpimpin tangan walau dh tua, itu penyayang namanya! bravooo!

    ReplyDelete
  7. berdoa kami pun akan begitu selamanya..kena tunjuk kandaku gbr ini..kasi sedar hahaha

    ReplyDelete