Pages

Monday, December 10, 2012

Amani 21 Months Old

my little girl is twenty one months old!



amani likes

  1. dancing
  2. nyanyi
  3.  heLPing MAma
  4. talking yang merapu dgn penggunaan 'vocab' dia sendiri ;p
  5. cat lover
  6. make-up
  7. wearing nenen 'bra' mama! hahhaaa
  8. camwhore
sekarang amani banyak belajar benda baru, banyak perkataan baru. dan petah bila bercakap sehingga kan aku dgn iman kadang-kadang tak terlayan.
kadang-kadang amani ni ada kepala angin sikit ikut perangai aku masa pregnant. ;p

ayat paling tak menahan dari amani "ammmmboiiiii"....."biaaasaaaaaaa ddiaa!"
ayat tuh keluar bila aku marah amani sebab asik lah nak mandi jer keje nya.




11 comments:

  1. ammboiii comell dia.. x sabar tgu rambut amani panjang..

    ReplyDelete
  2. hihi posing atas tu kemainnn lagi..comel amani ;)

    ReplyDelete
  3. oooo amani tu nm baby elin ek...heeeeeeeeeee....omeiiii..cam mamanyer gak..cantik...:-)

    ReplyDelete
  4. amboiii...silang kaki gitew...hehe

    ReplyDelete
  5. wah dah nak besar lah anak dara ni.. seronok laa elin.. *bab pakai nenen bra tu yg xleh blah.. kui kui

    ReplyDelete
  6. hihihi..very the anak dara ok!!!!!!

    bab mandi dan helping mama tu sebijik ngn atirah.suka benar atirah berendam dalam baldi.hihi..amboi dia yg x thn tu.hihi

    ReplyDelete
  7. amboi kemain si gegel ni sila pggung..mmg suit kn ank gegel msti suka menari, make up.. hihi

    nkmtk tlg vote smbil join GA

    http://www.mrsfiza.com/2012/12/jom-menang-lucky-draw-fm-uss-singapore.html

    hanya klik button G+1 di antara arrow up n down aje dan tggl komen

    ReplyDelete