Pages

Tuesday, December 18, 2012

Weekend : Universal Studio Singapore

Percutian yang tidak dirancang.
aply cuti last minute untuk gerak ke USS.

bila husband call jer kata "jom kite g jalan" dengan sebulat suara saya mengatakan "Okkk!!"

pergi berempat dengan geng sebelum ni. pasangan best friend kami oya & anas.
memang kemana trip kami akan pergi bersama.
seronok kalau pergi ada geng. tak boring.

dari JB aku naik bas ke Woodland. senang. cepat. ringkas. selamat. kereta tinggal dekat rumah kawan husband.
Tiket bas baru RM 5 dari JB Central - woodland /checkpoint - USS. 
sampai checkpoint semua berlari-lari nak kejarkan bas yg 1st tadi. lambat sikit kena tunggu bas yg lain tp lambat sikit lah.

aku beli tiket dekat kaunter. so far ok tak der lah crowd pun sebab banyak kaunter buka dekat situ.
  • Non-peak = SGD 68
  • Peak Season = SGD 74
ok, nanti sambung lagi kalau ada umur..ada masa yer :)




banyak gambar aku dgn iman jer...sebab amani aku tak bawa..
itu namanya rinkas. :)

4 comments:

  1. I tak tengok sgt backgroud USS tu, tapi i tengok betapa selimnnya u Elin.

    Haha. Jeles!

    ReplyDelete
  2. ala cian amani.. tp bestla sebab tak payah nak dukung2 kan.. :)

    ReplyDelete
  3. jeles ye dh pegi. baru plan next month nak pegi. update cepat2!

    ReplyDelete