Pages

Monday, February 4, 2013

Phi Phi Island - Krabi Thailand

Hari ke-3. ke Phi Phi Island di Krabi. Salah satu Pulau tercantik di Krabi.
pulau yang sangat cantik. airnya biru mcm tgk dalam cermin. hijau yg sangat jernih!
masa untuk scuba n snorkeling!

7.30pg van dah datang amik kiteorg untuk ke jeti. 30min untuk kejeti.
tapi 2JAM perjalan ke pulau tersebut!
keneneng aku naik bot!! rasa nak muntah..sebab malangnya aku lupa nak amik pil.

pakej untuk hari kedua cuma RM230 untuk 2 orang termasuk breakfast dan lunch!
kalau makan memang terbaik lah. semua enak-enak belaka!! waaalLLLLaaa!
dalam n3 ni banyak amik view dr atas bot jer sebab masa masuk dalam air x der sapa nak amik gamba aku...huh!!

dari pukul 9pg - 5ptg kiteorang dekat pulau.
tp muka masing2 terpelihara. sana rasa panas terik tp tidak menjejaskan kulit pun.
berendam lah brp lama korang nak!.





















7 comments:

  1. Subhanallah, cantik nye view2 tu semua.

    ReplyDelete
  2. terliur tgk makanan & kagum tgk air laut yg biruuuu :)

    ReplyDelete
  3. wow....bestnyer phi phi island...lum sampai sini lagi =)

    ReplyDelete
  4. makanan diorang sediakan semua sedap2 kan, seronok pergi sana

    ReplyDelete
  5. Xpernah sampai lagi..mmg teringin nak g...

    ReplyDelete