Pages

Tuesday, March 12, 2013

Celebrate Birthday FIL

Minggu lepas banyak aktiviti keluarga kami buat. antaranya celebrate birthday birthday FIL yang ke 57 tahun.
semoga Tn. Hj. Syiful Irwan Bin Wahab dikurniakan kesihatan yg baik dan diberkati oleh Allah S.W.T. dan semoga biznes maju dan jaya.

Selepas membaca doa kesyukuran dan kesejahteraan kami terus santap santapan enak lagi mengiurkan di Hatten Hotel, Melaka.

mana yg nak honeymoon dekat melaka aku sugest kan Hatten Hotel. mmg sgt dekat dgn segala shopping. jalan kaki jer pon..tak payah nak drive jejauh. Melaka ni sesak.

Tudung Hijau Kakak Ipar, Suhaila.
Kalau nak tempah Banner, Banting, biznes card, T-Shirt , kad kawin, atau photographer boleh lah gunakan perkhidmatan kak ela ni...price boleh bincang.. :) boleh klik Print Focus untuk detail.

Berbaju hitam bertopi adalah suami saya..anak bongsu dari 4 org adik beradik.
haa..kalau nak pasang ekon, wiring satu rumah/kedai/ofice/jabatan/agesi/ nak setup networking / nak suruh buat plan 3D/ boleh lah guna perkhidmatan En. Iman ni.. call jer 012-6141427.

3 menantu Pn. Hjh Normah
Baju Kuning tuh isteri kepada abg ipar yang pertama.
haaa... kalau nak bertanyakan ttg resort..setup biznes..ride berkuasa tinggi..electrical untuk jabatan kerajaan/swasta, boleh jer contact beliau. 06-5561312

Yang bertudung grey ada budak montel tuh wife pada abg ipar no 2.
kalau nak boking photographer untuk wedding / engagement / majlis-majlis rasmi / shaklee boleh jer call mereka. 017-2269327

 pasangan bahagia dunia dan akhirat.
Tn. Hj. Syiful Irwan Bin Wahab & Pn. Hjh Normah Masaar.
dikelilingi cucu - cucu kesayangan umi dan baba.

 yang syok sendiri tuh??....haaaa
kalau related dengan 'Kementerian Pelajaran' boleh lah tanya soalan yg berkaitan eh.
nak booking makeup untuk kawin / tunang dan sbgnya pun blh :)

Yuna Junior!
Budak ni nama nya nur aida nabiha. anak kpd kakak slim yg berbaju kuning tuh.
kalau nak suruh buat tutorial 'Yunabeha' blh lah email jugak yer.
hahhahah

 sebahagian anak buah-buahan / cucu-cucuan..

posing paling best!

eh ni entry berbau promot ker nak share aktiviti eh??. hahahha..

2 comments:

  1. wahhhh semua family setup biznes sendiri..bagusnyer !!

    ReplyDelete