Pages

Tuesday, March 5, 2013

How to play Candy Crush Saga

setelah baca entry kak Mai Korner aku pun nak buat entry candy Crush juga. :)
game ni kalau dah main sekali memang leka.
aku tunggu trafic light yang 150sec sempat aku main. kekadang malam sebelum tido pun aku layan juga. Inikan di opis pun layan ;p geram dah nak sebulan aku masih di Level 30. mcm penipu jer candy crush nih. atau aku yang tak pandai! hahaha.

tp dah jumpa solution nya! hahhaha
pergi klick candycrushsagaallhelp. level mana korang stuck nanti dia akan bg tips mcm mana nak selesaikan. mudah kan! hahahhhaha...

tp kalau nak usaha sendiri pun bagus jugak. berkembang sikit otak tuh kan.

mana yang rasa tengah berpantang anak satu tu boleh lah layan candy crush ni.
target sebelum habis pantang dah selesai level 320. ok?? :)







5 comments:

  1. Berpantang anak 1 blh layan lg kot...klu berpantang anak 2, tak menang tgn nak layan anak...hehe...

    ReplyDelete
  2. akak memang tak leh mulakan main game alamat satu keje pun tak jalan.. suka leka..

    ReplyDelete
  3. rara masa preggy je main game.lepas tu xnk dh.sbb nk muntah tgk blog.

    ReplyDelete
  4. Ahaha kita dalam pantang hari tu dok pulun game ni la. Skrg dah level 60 dah stop main pulak. nanti nak main balik laaa

    ReplyDelete