Pages

Friday, February 25, 2011

tahniah kepada rakan blog yg selamat melahirkan bb yg comel.

Tahniah pada yani dan cuna yg selmat melahirkan baby yg cute.

teruja sgt nih..bila pulak turn elin kan..waaakakkaa....
"mmy x saba nak jumpe bby mmy nih.."

nih esok aku akn ke putra untuk weekly check up sampai aku deliver.
lepas tuh ke shah alam buat maternity shoot pula (free jer sebb abg ipar photogrpher nyer... ;p)

parent aku dah bising x kasi ke sana ke sini bila dah ujung2 mcm nih...

tp....rasa larat lagi nak berjln kot..

nih anak2 comel rakan blog aku..

baby boy cuna.

baby gurl yanie.

ya allah permudahkan lah segala urusan ku..
amin.

2 comments:

  1. oh comei sgt kakak!! :) apa nk kesana ke sini..jaga diri kakak!!!

    ReplyDelete