Pages

Thursday, July 14, 2011

The Simple-est Contest Ever!! THE BALD BABY CONTEST.


THE BALD BABY CONTEST

6 JUL - 6 AUG 2011

Objektif: Bagi menghargai bayi-bayi botak atau kurang rambut sedunia oleh Amir.


1) Post satu gambar anak / anak buah / anak kawan anda semasa 'botak'/selepas cukur rambut/atau memang takde rambut macam Amir DAN letak caption yang menarik / funny / attractive tidak lebih dari 10 perkataan. The simpler the better. State nama baby juga as identification.

2) Tinggalkan comment di entry ini (The Simple-est Contest Ever!! THE BALD BABY CONTEST) as a record of your paticipant.

GAMBA NIH LAH..

** walaupun nipis dan tipis sara tetap nak posing depan camera!**

Nur Sarah Amani bt Suhaiman

Syarat:
1) Gambar yang dipertandingkan haruslah gambar baby (0-12 months). Tidak Mengapa kalau bukan gambar current, gambar masa baby pun boleh :)
2) Satu penyertaan sahaja bagi setiap peserta.
3) Tarikh tutup : 6 AUG 2011 sebelum 4.00PM
4) The best picture and caption will be chosen as the Winner! Only ONE winner.
5) Keputusan Amir (pengadil) adalah muktamad tau.

Hadiah:

mudahkan...
ha dr duduk2 tuh jom lah join skali.
nih terjebak sebab nengok si cuna nih rajin lak.

2 comments:

  1. best gak contest nie.. nak cuba nasib jugak lah :)

    ReplyDelete