Pages

Monday, November 21, 2011

Cari kunci kereta dalam solat!!

pernah tak korang alami macam aku tadi??



tadi tengah solat Zohor, tetiba satu perkara dtg dalam otak fikiran aku sewaktu solat zohor.

"kunci kereta"

memang tadi aku cari kunci kereta, tp bila turn aku nak solat aku tinggalkan kejap, konon lepas tuh aku cari lah..
setiba rakaat ke2 tiba2 kunci kereta datang, siap boleh pk mana last aku letak, pukul berapa, dekat mana..eh macam2 lah.!! sampai rakaat ke3.

tak kusyuk ko!!.
aku boleh berkhayal dalam solat tadi. 
dasyat sungguhkan godaan syaitankn


terpaksa buat balik.. :/




8 comments:

  1. tak kusyuk la ingat kunci..lagi kalau lapar ingat makanan..pon tak kusyuk jugak

    ReplyDelete
  2. @azam
    en azam, tuh ler godaan nih selalu jer kena ggu.

    ReplyDelete
  3. @Bro Ahmad itu jgn ckp ler..lagi2 tgh lapa..hhahha

    ReplyDelete
  4. @sue zainun benda nih semua x blh nak elakan lah kan.. :)

    ReplyDelete
  5. hehe..sebab tu kalo nak solat kene siapkn sume keje dulu..kalo tak tak kusyuk la jwbnye...

    ReplyDelete
  6. eerrr...selalu macam tu..time2 solat ar baru teringat itu ini..;p

    ReplyDelete