Pages

Sunday, November 13, 2011

Habit Nur Sarah Amani

Hi! Morning semua. Weekend ni apa program korang?
shopping?, bawa anak/suami jalan-jalan?, busy dengan kenduri khawin....
aku tak tau lagi, rasa tengahari kang nak pi main paintball, lama gile tak g marker pun dah nak berkarat dalam store tuh!!!

ok, korang tgk gamba yg aku dah bulat kan kaler merah tuh,
tuh ler tabiat ank aku yang suke kuti..kuti isi jari dia.

Habit terbaru! Anak korang ada tak 'treadmark' macam nih????







aku risau sampai ketua pulak perangai kuti mengkuti nih. Tak tau ikut perangai siapa..kiteorg?? eeehhh.....ofcoz ler tak!
Selalu aku jentik-jentik tangan cinonet dia ni, geram lak aku tengok kan.


macam mana nak atasi nih? ada cara tak?....

14 comments:

  1. rasanye biar kan je kot... mcm anak buah i suke kutil carpet cari bahan..hehhehe

    ReplyDelete
  2. comel je tengok dia buat tangan camtu..hehe..

    ReplyDelete
  3. sarah praktis nk kutil org tu..hihihi

    ReplyDelete
  4. hahaha..xpe , xmemudaratkan. bior jelah. ok ape tread mark mcm ni.=P

    ReplyDelete
  5. biasa la tu yang..nnti2 die da besar ilang la tu..klu tak ilang pon takpe..bukan big matter..hehe..comel lg ada la

    ReplyDelete
  6. @farhanna kuti kapet ok lagi..nih jahanam tepi2 tuh..bnyk kali dh jentik2 still buat jugak.

    ReplyDelete
  7. @Bardboo nmpk mmg comel tp jahanam..sampai bengkak2.

    ReplyDelete
  8. @MrS. F!zA alamak!..jgn nnti mamanyer pun kena kuti...:)

    ReplyDelete
  9. @mrs.spicy tp nnti luka berdarh mcm mana..hmm..harp jgn sampai ke tua lah.

    ReplyDelete
  10. itu nak praktice jadi cikgu kot?kuti-kuti budak2 yg degil2!!
    ke nak practice jadi kakak kot?heheheh
    nice blog. i exchange link ya?

    ReplyDelete
  11. @s.i.f.a.ralamakkk kakak?? huhuuuh...no..no///
    mama masih belum sihat sepenuhnya. :)

    ReplyDelete
  12. e'eh, hidung amani mcm apak dia :)


    semua gmbr amani tgh kute jari ek. mcm sya la..tp tak sakitkan isi jari yg tepi tu bila kita kute.

    ReplyDelete
  13. @Niza Romlihaah mcm apak die kan,..
    penyet sikit.hhahhah

    mmg x sakit tp kelakr jer buat mcm tuh.habis semua gamba ada buat jari mcm tuh huhuu...selalu kena rotan,

    ReplyDelete