Pages

Monday, November 21, 2011

Semalam

Setiap hari minggu pasti lah bawa Amani jalan-jalan, 
sebab papa Amani seorang yang busy pd hari biasa. Sampai rumah dah pukul 9 itu pun kalau Amani tak tidur lagi lah.

Aku rasa macam satu kewajipan pulak keluar hari Ahad nih! :) yang ianya aku yg nak melangok kasi ler alasan nak bawa anak keluarkan.
aaalaa korang pun mcm tuh gak kan..nak ker terperap kat rumah kalau hari minggu??...;p

gigi bawah dah nak nampak 2 batang, tp masih samar2 lagi!
dedua aku sebat!.. sedap!! Chocolate Indulgence dgn Mango Delight.
cawan tinggi, Caffe Latte. itu mama Amani yang punya... yang cinonet tuh Espresso papa Amani ler.
:) alhamdulillah. Ubat diet!

sempat g sevey henpon Samsung pujaan hati... ternyata lagi best dr Nokia!
Inshallah, tak lama jer lagi.. ;p

Amani semakin hari semakin banyak perangai.

sekian.

9 comments:

  1. amani punya kek x ada!!hehhehehe

    ReplyDelete
  2. wah...sonoknya jalan2 bawak baby, makan2. bila ntah nak camtu..hehe

    elin, samsung? best kan...:)

    ReplyDelete
  3. @farhanna amani nyer rasa sikit jer... hahahhaha

    ReplyDelete
  4. @Niza Romli
    inshallah. pasti rezeki kamu akan menyusul ok dear.. :) x mo stress ok.

    yup samsung mmg mengancaaammmm!! :)

    ReplyDelete
  5. bila la nak dpt samsung tu kak?? huhu T.T

    ReplyDelete
  6. mmg puas hati kalau dapat spend time dgn anak² time cuti kan?

    eh, Samsung S2 kah? ehehehehee

    ReplyDelete
  7. @♥ Wina ♥ :) tuh ler rasa nak cuti lama2 jer kan. yupp samsung s2 mmg superbkan dear.

    ReplyDelete
  8. kalaulah sue pon leh kluar setiap ahad..hehehe..ramai skang pakai samsung..mcm2 model keluar..sound dia pun best

    ReplyDelete