Pages

Wednesday, November 30, 2011

Kemaruk Headband!

Semantara tunggu nak pukul 5 nih aku sempat lah order online headband!!..

headband..headband..

yer lah korang sedia maklom lah anak aku tuh rambuh payah sgt nak tumbuhkan, jd penyeri kepala dia tuh headband ler. :P

sian Nur Sarah Amani.


http://www.ohbabygirlboutique.com/
http://www.ohbabygirlboutique.com/

14 comments:

  1. untung la amani nk pakai headband. dhia tu xnk pon headband2 ni.

    ReplyDelete
  2. oh myyy! so gorjes! thx for sharing dis! hehe!

    ReplyDelete
  3. Naurah pon lambat tumbuh rambut..redho ajelah..dulu sllu tutup dgn topi..skrg nie jgn hrp la tpi ke headband ker..seme dia tarik...

    bkn main susah nk sepit rambut dia..nk ikat ke ape...asal dia perasan je ade something ats kepala dia..cabot teros T_T

    ReplyDelete
  4. kalau babaygirl pakai headband mcm nie...mesti cute kan kan :)

    ReplyDelete
  5. perrggghhhh, cute habis!! tlg orderkan & belanja zana boleh? hihihi

    ReplyDelete
  6. hehe.yang kemaruknya mama nye la kan =p

    ReplyDelete
  7. @Ibu Dhia
    kadang2 kalau da mengamuk tarik jugakk..

    ReplyDelete
  8. @Ajan
    ap tunggu lagi beli untuk min yg comel tuh. :)

    ReplyDelete
  9. @sharEna ala amani pun apa kurang..tgk mood jugak!..kkdg geram jugak kepala die togel jer./

    ReplyDelete
  10. Niza Romli : tq ;)

    Nana BamBam : mmg cute..lepas tuh rasa nak cubit2 jer kan.

    Zana Adieyza : untuk kamu ada saiz x?hehhhe..

    ashra : tau x per...anak x lorat pun.

    ReplyDelete
  11. comel2 headbandnya..oklah sb amani nak pakai..sib baik tak ditariknya..huhu

    ReplyDelete
  12. besnya baby gugurl!nk baby gugurl plak lepas ni laaaa....hehe

    ReplyDelete
  13. betul gugurl kalo pakai hedband wp botak tetap nmpk sgt comel dan cunnnn

    ReplyDelete