Pages

Thursday, December 1, 2011

Sayonara November Welcome December!!

Sekejap jer dah akhir tahun 2011...masa cepat sgt berlalu.
bila tiba jer December aku ada tugas WAJIB yang perlu dibuat.

special task untuk suami aku.

kali nih aku x Tau nak buat apa pulak untuk dia. :)

korang sila lah sumbang idea untuk aku. mana tau kot-kot blh aku teruskan misi aku bulan nih.


Tahun lepas aku buat kejutan jer..sebab masing-masing busy pulak masa tuh.
itu jer termampu aku buat. :)
Masa nih aku memboyot 7 bulan mcm tuh. korang bayangkan aku letak lilin kat lantai tuh dgn keadaan perut sarat..punyalah banyak lilin nak letak..duaahh!!*


untuk org tersayang semua sanggupkan.

18 comments:

  1. tgk lilin2 dlm gelap ni teringat mkn bersuap ngn hubby anniversary thn lps..hihihihi

    ReplyDelete
  2. ape kata p dinner romantik???

    ReplyDelete
  3. idea dari pzah:-
    bring him for a nice SPA..then have nice dinner,n flower!

    ReplyDelete
  4. idea dari pzah:-
    bring him for a nice SPA..then have nice dinner,n flower!

    ReplyDelete
  5. rajinnya..kitorang kalo besday masing2 juz belanja makan2 aje..nothing special pon

    tp kalo besday anak sggup berabes duit beli kek custom made wuwuuw

    anniversary paling best sbb wajib pegi holiday..yeayyy!!! =)

    ReplyDelete
  6. Ades, romantiknya buat camtu.

    Apa kata tahun ni buat surprise dengan kawan-kawan or family pulak?

    -dakpink-

    ReplyDelete
  7. hehe...rasa nak hugs elin!..
    hoyay..
    idea leh masuk dlm list ni.. =p

    hubby saya nye birthday bulan ni gaks.ahad laks tu.nak buat surprise masak bagai,da sah2 die ada kat umah sabtu nye.nak gi beli kek,pun sure kantoi.

    tapi bagus gak idea lilin ni...
    malam kul 12 ke tgh malam..leh kasik surprise gini..tapikan,
    adess..hubby ku itu,suka tido lmbt lah plak kalu hari tak keje....

    akan difikirkan..

    ReplyDelete
  8. Sangat wow ur last year punya kezutanz... :)

    ReplyDelete
  9. Ingatkan masuk Casa Impian Eric Leong tu :)

    ReplyDelete
  10. @MrS. F!zAWAAH!! mesti sronok...romantik sungguh.

    ReplyDelete
  11. @FiZa
    ok jugak idea tuh..kalau amani bikin hal hilang romantik nnti..huhu..tq :)

    ReplyDelete
  12. @fiszah_pjo hmm..superb idea kamu tuh..tp klu g spa amani kena lah tingglkan..hehhehe..nanti jd kecoh pulak..bungggeeee?? bungggeee apa ek nak kasi..hahah x pernah kasi lah..:P

    ReplyDelete
  13. @sharEna planning anniversary nak g holiday..tp birthday pakcik nih x tau nak buat mcm mana..kalau nak g mkn2 dh selalu..:)

    si anak sudah tentu..seperti kamu katakan..mesti nak party yg bes kan. :)

    ReplyDelete
  14. @Anonymoustq :). ok jugak kan..tp dgn kawan pun ok..sebab kalau dgn family mmg setiap tahun akan celebtare besday dia.kompem die tau kan.
    bagus...bagus..blh kenakan dia pulak kan.

    ReplyDelete
  15. @ashrax per..buat2 ler lupe...kol 1 pun blh pasang lilin dia x tau pun.. :)

    ReplyDelete
  16. @Mrs Nageb :) simple jer..kek 1 slice jer hahahha

    ReplyDelete