Pages

Wednesday, December 28, 2011

Wordless Wednesday : Happy Birthday Sayang!

28.12.2011 Ulang Tahun Kelahiran Suami aku yang ker 27!.
Malam td pukul 12am aku cuma bagi card birthday jer.

pn. isteri :" yang maaf lah sy terlupa birthday awk, tuh saya sempat beli kad jer"
en. suami : " x per lah...awak pun lately bz..sian awak..yang penting kasih sayang awak"

hehhhe...rasa nak golak besar jer malam td.

tp pGI TD, sebelum aku pergi kerja dulu aku letakkan hadiah dimeja mkn. nanti diA nak breakfast tgk ada hadiah. :)

Sekali dgn Tapak Kaki Amani. 
(dekat kad pun 2012???....adeehhh maaf ler terawal sgt pulak)
nasib baik ada yang perasan.
tq Betty. :)
Malam nih special untuk suami pula. :)
nanti update.

21 comments:

  1. so sweet!

    happy birthday to ur other half :-)

    ReplyDelete
  2. beruntung husband....husband kt pun besday tak me g..tahun baru nie..tp tak tau nak bg ape...kt lak tak pandai nak suprise2 nie..huhu...

    ReplyDelete
  3. nape tarikh tu 28.12.2012?? tahun ni 2011 la dear.. hik hik hik.. xpe, small matter, jnji tarikh betul kan???

    ReplyDelete
  4. @ladysara84
    elin mmg suke buat surprise nih...syok tau..at least dia akan..'waahhhh'...hehhhe x per bnyk masa lagi tuh.

    ReplyDelete
  5. @betty
    ;p kamu mmg alert lah dear!! muaaahh...bukan apa taip nak laju jer nih..lagi pun skg nih task untuk new yeAR bnyk buat tarikh 2012.
    tq..tq..

    sekarang jugak mak ubah..

    ReplyDelete
  6. sweet nyeeee..big dinner malam ni yek? hehe..

    ReplyDelete
  7. typing x salah, kat kad tu, dear.. hihi..

    ReplyDelete
  8. same lh surprise kte...yanie mmg ltak atas meja tros...kad besday skali atas meja...uhu

    ReplyDelete
  9. Wah sweet sgt,.. :) muda lg en.hubby.. En.hubby kita dah menjangkau angka 3.... Hihihi.. Beza 11thn dengan ros :p

    ReplyDelete
  10. Oo..ni la surprise nye!
    like2...mmg surprise la.konon2 xde adiah la mula2 tu ea. :) happy bday papa amani!

    p/s: teringat masa wish fathers day kat ddy aleesya dulu - homemade wish card mmy buat pun ade footprint aleesya mase baby dulu.

    ReplyDelete
  11. @betty
    tuh ler baru perasan td tau..klu x tegur kompem kad nih pakai tahun depan balik..hihih

    ReplyDelete
  12. @Nurul Ilyani
    mlm tgk reaksi die mcm mana dulu kan..pg baru kasi mood die munge..munge..

    ReplyDelete
  13. @♥ ROS ♥
    itu lah dikatakan jodoh.. :) semoga kamu berkekalan..

    ReplyDelete
  14. @Elvira Studio
    hye maklang!! itu idea kamu juge lah..:) sweet jer cop tuh kan..
    nak buat sendiri x larat lah..blk rumah dah lewat :)

    ReplyDelete
  15. boleh gak tu pakai balik taun depan..
    dgn alasan "jimat" hahaha...

    ReplyDelete