Pages

Tuesday, December 20, 2011

Nur Liyana bukan Fatin Liyana

Suasana hujan..sejuk.. tetiba aku rindu dgn adik aku.
Kerja di JB jer pun...
tapi kalau ada kat rumah asik nak bergaduh jer..huh! 
bila x der depan mata rindu pulakkan.
Nama Samaran : Gemuks! :)
Nanti aku cite sape adik aku nih sebenarnya...hahahaha..mcm pelik jer bunyi diakan.




nota buat adik tersayang :-
"eh muk..ko dah booking Mission Impossible belum?? " ;p

12 comments:

  1. manis mcm akak die juge..tp kan elin, my sista pun saiz lebih kurang adik awak ni..tp adik sy cm lebih gumuk lg..hehhe..akak kurus adik besar :)

    ReplyDelete
  2. @fiszah_pjo
    hahhahah dia nih mmg gemuks pun...:P selalu adik buli kakak..

    ReplyDelete
  3. @cik fadh
    jgn puji manyk2 nnti bertambah muks..:)

    ReplyDelete
  4. @MamaEma
    tuh ler..bile jauh rindu..depan mata asik bertekak jer.

    ReplyDelete
  5. betul2..
    bila lama tak jumpa adik sendiri,terasa juga rindu di hati kan =)

    ReplyDelete
  6. comeinye macam kakak dia jugak :-)

    ReplyDelete
  7. Comeii la adik..knp pnggil muk?tgk kurus je

    ReplyDelete
  8. @ashra
    tuh ler.....minggu nih adik balik x tau lah mcm mna...mmg berperang ler...huhuh ader jer yg x kena nnti,

    ReplyDelete
  9. @♥ Wina ♥
    alaa..malu lah...wahhahha..adik lagi besau..

    ReplyDelete
  10. @rDnA
    hye rdna... :)

    dulu dia mmg muk pun....hahhahah adik mmg lagi besar dr kakak...

    ReplyDelete