Pages

Thursday, May 17, 2012

Lip Gloss : Sexy untuk Husband jer!

semalam remove 'sesawang' yg menginap secara free masih belum selesai.
ramai rupanya aku boleh tak perasan.
kalau ikutkan dah pencen lah.hahaha

ok, hari ni saje aku update Lip Gloss ni.
warna-warnanya mmg seksi lah bagi aku. jadi aku grap semuanya :)

nyumm...nyummm...
yang aku beli Lip Gloss Clinique dgn Estee Lauder
1. Raspberry - Estee Lauder
2. Extravagant Pink Shimmer - Clinique
3. Cabana Crush - Clinique


aku lebih prefer lip gloss dr lipstick for daily use. mengancammm ko! hehhe...
dalam masa yg sama kasi bos-bos ko puji lah..hahhhhahaha..tp bukan untuk mengorat suami org pulak..a.k.a bos..bahaya tuh. kang terbalik bijik mata bini bos ko.


sebab tempat aku bos jumpe setiap hari..setiap masa..setiap minit. haaa...untuk ketihatan maintan lips ko mestilah ceriakan..bukan pudar jer. mcm mana nak dapat APC nanti.lllalllaallal...


sekian..

12 comments:

  1. warna yg sangat cun!

    lip gloss my fav jugak..x pakai lisptik

    ReplyDelete
  2. leh cair meleleh kalau husband nengok ne.. hahaha

    ReplyDelete
  3. niza jarang kenakan lip gloss..lipstik pun kdg tonyoh kadang takkkk...malas. huuu

    ReplyDelete
  4. amboii..byknye borong..pos lah kat sni satu kak..haha

    ReplyDelete
  5. aty suker gak pakai lips gloss..tapi..asben tak suker..!! huhu..sadis...

    ReplyDelete
  6. amboi...kemain!
    saya pon suka pakai lip gloss....senang!
    cantek color...

    ReplyDelete
  7. Cantik kalernyer...kita nyerlips sensitive sgt..cuma leh pkai body shop jer...:-)

    ReplyDelete
  8. cantik warna tu semua.tp tak leh nak melawa sangat.nak melawa depan suami jerp nanti. kih kih kih =D

    ReplyDelete
  9. sy takut nak pakai lip gloss..nampak bibir sgt menyerlah.. da la bibir sedia menyerlah..hihi

    ReplyDelete