Pages

Monday, May 14, 2012

Happy Weekend

Minggu ni bawa amani melepak tepi pantai Dataran 1 Malaysia. Last aku bawa amani masa dia 9 bulan .
kali nih bawa amani memang aku tak boleh berdiam diri. sebab ada adegan kejar mengejar.
memang tak larat.

Sabtu - aku kurang sihat. demam panas. flu. migrin. seharian aku melepak atas katil.
semua kerja rumah, jaga amani, basuh..lipat..gosok baju diambil alih oleh en.suami.
aku tak tau lah kena sampuk antu air mana ntah tetiba demam mcm tuh teruk.

Ahad en.suami ajak keluar..katanya amik udara sihat.








14 comments:

  1. Seronok je tengok Amani dah jalan. Ir je yg tak mahu berjalan lagi.

    ReplyDelete
  2. comelnye amani... hehe.. dah lama aku xg dataran satu malaysia sis.. ye la.. lom kawen n lom ade anak lg.. xde function nk g sane.. hahaha

    ReplyDelete
  3. pantai ni yg kena tambak tu kan. ada logo 1malaysia besar kt situ.betul tak

    ReplyDelete
  4. selim melim jer mama amani nie..ape rahsianya?huhu

    ReplyDelete
  5. Dataran 1 Malaysia ni yg dekat Klebang Melaka tu ke?

    ReplyDelete
  6. besh nyer..dah ley bawak anak jalan2 main kat pantai..mesti seronok melayan teletah anak kan..aty pon tak sabar nak tunggu qaleef besar nak bawak jalan2 macam ni..:)

    ReplyDelete
  7. eh???haha macam mana bole jumpa akk kat sini ni??
    kecik tol dunia blogger ni ^_^
    mimi dah follow sini..nak tgk amani yg tomeii tu ^_~

    ReplyDelete
  8. bestnya dah main lari2.. x sabar tggu 'Auf jugak

    ReplyDelete
  9. :: Mrs.Eady ::
    :) tq.kamu pun apa kurangnya.ttp maintain juga.

    ♥ dak pink:
    Amani dah setahun baru dapt jalan..x per x lama lagi jalan la..jgn kamu x terlarat jer nanti..heee

    Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine:
    eh! x kawin pun ad yg join tau.seronok sgt..rugiii.

    fiszah_pjo:
    kamu pun sama comel jer.

    antalya said:
    haah yg ada logo 1Malaysia tuh..penah sampai sana eh.

    [DnaZz]:
    rahsianyaaaaa: adalah kejar mengejar amani pagi dan malam KOMPEN slim lah.

    Kathy Tuah said:
    haah...area klebang yg dah kena tambang.

    aTy _faRed~ said:
    sabaaarrrrr...masih bau baby lagi tuh...hihiih

    mimie:
    tau x per...sgt2 kecik dunia ni..jumpe pulak mommy comel nih..nanti jap lagi akak folllow :)

    AIN NAZRI:
    sabarrrrrrrr......nanti bile dah besar pasti rindu bila auf kecik2 pulak..hiih

    ReplyDelete
  10. Eee bestnya ada anak pun slim comel lote lagi.

    ReplyDelete
  11. hahhhhah..tq...baru anak1...belum.2..3 kann :)
    nnti klu da 2..3.. c tau mcm mana pulak ;p

    ReplyDelete
  12. mak dengan anak sama chumil hehe

    ReplyDelete