Pages

Friday, May 18, 2012

Estee Lauder -Projectionist Mascara

ok..lagi nak share ttg mascara. aku mmg penggiat pakai mascara juga.
yang ini aku baru jer pakai.
kan ari tuh beli lipgloss aku rembat sekali nak try yg brush mcm ni pulak.

dan apa yg penting mudah aku nak remove (tanpa makeup remover) bila nak solat. cuci muka terus hilang..

so far ok dan yg paling penting its doesn't smudge!!


sorry lah aku tak upload pic hasil dr EL mascara ni. sebb tadi member aku tegur

" lin..ko tak pakai eye makeup remover eh?!...cuci je eh.."

jd inilah yg aku pakai wahai kak zalina :) (dia ni silent reader rupanya). huh jumpa jer blog aku kan...

2 comments:

  1. amboii..makcik ni..suka bermekup rupanye ehh hihi

    ReplyDelete
  2. wanna try dis :-),nice to meet u.

    ReplyDelete