Pages

Wednesday, May 16, 2012

Masa untuk 'Remove' follower

toinngggg....sepak burung tuh kasi jauh2 :p

haaa...terkejut tak!! tetiba jer aku nak remove org yang aku follow nih.
bukan apa...tuh ha semak jer mata aku tgk follower yang kurang aktif / pasif.


nih bukan 'remove' jer tapi aku akan 'block' terus mereka-mereka. :)
kalau aku hanya remove, mereka-mereka ni masih still visit blog korang melalui url (web address) directy!! cittt!! stalker lah konon-konon...


buat apa aku simpan ek...nanti nak follow yg lain tak boleh pulak. cuba korang tgk aku nya follower tuh, ada yang sampai setahun tak berupdate. apa kes!!!
simpan pun buat busuk jer kan. :)


tapi jenuh nak remove manual...korang ada cara tak mcm mana nak unfollow and remove them easily!..





20 comments:

  1. err..lame tak remove follower ni..

    ReplyDelete
  2. sepak burung jatuh!hahha..comel ok pics tu..sila remove..tiggl yg penting2 aje

    ReplyDelete
  3. alamak.. x reti plak.. ain yer follower sgt laa x ramai.. hehehe

    ReplyDelete
  4. maunya I pon kena tendang neh, gara-gara tak update beberapa purnama

    ReplyDelete
  5. Huishh, macam marah je ni. Hopefully bukan I lah yg kena remove. ;p

    ReplyDelete
  6. @:: Mrs.Eady ::
    hahah klu masih keep in touch x perlu kot :)
    mcm elin dah sawang2..hahhha

    ReplyDelete
  7. @Anum
    mana ad garang....sopan dan santun nih ...lallalla.

    ReplyDelete
  8. @AIN NAZRI
    x ramai lh senang....:) BW jer lagi baik..

    ReplyDelete
  9. @Ms SZx lah...sebb kamu selalu post gamba keisha di FB...lg pun blog kamu nih banyak info :)

    ReplyDelete
  10. @♥ dak pinkofcoz lah dear bukan kamu :)
    nanti x dpt skodeng IR lgi.

    ReplyDelete
  11. remove yg tak pernah update ye?

    ReplyDelete
  12. wah,takutnya....ni yg dikata perli penuh berhemah.haha.agak2, sape yg kena toinnngggg tu ek.hai sarah,bdk mulut tomel,mak long luv u.

    ReplyDelete
  13. err jangan ros sudah.. xleh nak baca entry nnt.. hihihi :P ros xbiasa unfollow tp remove trus dr blog :) hahaha

    ReplyDelete
  14. akak nk remove follower blog akak @ nk unfollow blog org? errr =.=*

    ReplyDelete
  15. ♥ ROS ♥
    hahahhc lah..roskan rajin update :)

    Munnafendy: memula nak remove jer..bile di belek2 nak un follow sekali :)

    ReplyDelete
  16. wifeabgamieto

    kite tgk siapa yg kenaaaa...
    sarah love maklong veryyyy much!

    ReplyDelete
  17. i,am silent follower :)
    bile baca entry trus rasa nak komen..
    hahaha..

    ReplyDelete
  18. camne nak remove? ade gak yg dah terfollow blogger yg tak aktif dah.. camne nak remove?? tolong!!

    ReplyDelete