Pages

Thursday, August 2, 2012

fiszah_pjo first Giveaway : sedondon ceria!

Dear Pz, hari ni elin nak join GA kamu lah. :)
nampak seronok sebab mengimbau hari raya kiteorg last year.
masa ni amani 6 bulan. masih montel dan sedap buat main-main/gomol-gomol.

korang apa lagi tunggu...dr x der buat apa tuh mari lah join sekali.
bila dah join kompem terasa 'hangat' hari raya semakin dekat. ;p

ok, elin letak gamba banyk sikit lah yer pz. ni semua fav pic elin tahun lepas.

  • ini lah empunya tuan badan yang menganjurkan GA ni.tak nampak mcm macam mak orang. still maintain slim. nak tau rahsia dia boleh lah singah blog dia :)

sedondon ceria - Blog Fiszah_pjo
Syarat-syarat :
  1. copy banner saya dan harus letak dientry anda serta linkkan ye
  2. jadi follower saya ye..
  3. sedondon ceria ini terbuka ye..tak kisah la, anak beranak ke, suami isteri ke, adik kakak ke, kawan-kawan2 ke..asalkan sedondon yang ceria.korang buat entry dan letak gambar ceria korang tu ye..
  4. da setel sila kasi link kat saya di ruang komen dibawah ye
Tarikh Tutup : 30/7/2012  hingga 15/8/2012.

Hadiah yang menanti : 
  • pemenang 1:akan menerima wang tunai RM35
  • pemenang 2.akan menerima wang tunai RM20

4 comments: