Pages

Wednesday, June 29, 2011

Renovation - Part 4. *Living Hall*


kali nih sudah siap.!

ruangan kuning - sebab apa aku kata kuning...rumah aku nih banyak menggunakan warna2..dahmcm taska pulak..hahhaha..x per nanti aku update ruang yg kaler lain eh..
ini yang 100% dah siap lah..dan kesemuanya hasil decor en.mystery.

# cat dinding tuuh warna kuning..tp bukan terang sgt lah sebab nak dptkan effect pengcahayaan 2 warna. bila buka lampu back light tuh ruang akan kelihatan romantik warna kuning..klu buka lampu downlight ruang tuh akan jd warna putih.. ;)
jd x lah bosan kan..suasana ruang blh dipelbagaikan.


aquarium tuh skg dah x der sebab ikan asik mati jer.dah pi lemparkan kat store.


siap dgn lampu back light.

susun atur oleh laki den..hhahha..


simple.


ok dah! siap untuk yang ini.
x blh nak upload banyak2 lah kat opis nih ramai "mata-mata"

aku tgh gantuk nih..mlm td sara bikin hal..ajak berboraaakkk puullakk..
tuh yg kitai blog jap nak hilangkan ngantuk.

selamat bekerja ya korang..
aku x dpt"klik" apa2 dekat page korang melainkan sumbangkan trafic jer lah yer.
;)
apa pun tak buleh!!...


6 comments:

  1. cantik umah, suka warna kuning =.='

    ReplyDelete
  2. @niena shopping2u tq... ala simple jer..gatal2 nak meng update.

    ReplyDelete
  3. hai my new katak (^_^)

    banner sumpah lawa!
    rumah pon lawa..hubby awk memang ade taste

    ReplyDelete
  4. @suha
    uwaaaa.....mama katak dtg terjah nih!!! ong...ong...

    laaarrriii.....ihihihi

    tq.sy bersyukur dpt suami seperti ini. ;p

    ReplyDelete
  5. cntk..wlupun simple..tersusun..=)

    ReplyDelete
  6. @Nour Akmal
    org lelaki nyerkeje kan...kekdang lagi bagus dr sy jhhehhe..

    ReplyDelete